Deel jouw slimme ventilatie oplossing

Ventipedia ventilatie kennisWij leveren de spullen, maar jullie bedenken de slimme oplossingen. Ventilatie oplossingen zijn altijd maatwerk. Wij zijn allereerst erg benieuwd naar jullie oplossingen. En hoe mooi is het wanneer anderen hier van kunnen leren! Daarom willen wij oplossingen op het gebied van ventilatie gaan verzamelen. En daar hebben we jou bij nodig!


Hoe gaat het in zijn werk?

Wil jij jouw probleem en de oplossing delen en meewerken aan Ventipedia? Lees hier dan verder hoe dat in zijn werk gaat:

Stap 1: Stuur jouw oplossing in door op de knop ‘stuur jouw oplossing in’  te klikken. Hier kun jij jouw probleem beschrijven en de oplossing die jij ervoor bedacht hebt, inclusief een paar foto’s, delen met anderen.
Stap 2: Bij punt 1 ‘Jouw probleem’  kun jij jouw probleem een titel geven en het probleem en de dingen waar jij tegenaan gelopen bent beschrijven.
Stap 3: Bij punt 2 ‘Jouw oplossing’  kun jij jouw bedachte oplossing met een passende titel beschrijven. Wat heb jij gebruikt, wat is een handige tip voor de lezers met hetzelfde of een vergelijkbaar probleem etc. Ook kun jij hier, na het invullen van de oplossing, de ruimte waar het probleem zich bevindt en 3 tot 5 foto’s die uw probleem en oplossing laten zien toevoegen.
Stap 4: Als alle bovenstaande stappen afgewerkt zijn en de foto’s toegevoegd zijn, hoef jij alleen nog jouw voornaam en e-mailadres (wordt niet gepubliceerd) in te vullen en op de knop ‘verstuur’  te klikken en regelen wij de rest!

Jouw uitleg en foto’s worden, na goedkeuring, binnen enkele dagen verwerkt op www.ventipedia.nl, tevens zijn hier oplossingen van andere mensen vinden! Als jij een opmerking of een vraag hebt over een een van de oplossingen is er altijd de mogelijkheid om hierop te reageren.

 

Voor iedereen een bedankje!

Natuurlijk zijn wij blij met elke inzending. Daarom ontvangt iedereen met een oplossing een bedankje van ons. Zodra jouw inzending goedgekeurd is door ons sturen wij via de mail een cadeaubon ter waarde van €10,- naar u toe!

 

Ventipedia is onderdeel van Ventilatieshop.com. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via info@ventipedia.nl of bel naar 0318-645538.